Informatie en voorwaarden

Huis bezetting.
De huizen kunnen alleen door het opgegeven aantal gasten worden bezet. Bij het boeken hoort u het aantal personen door te geven. In overleg is het mogelijk om extra bedden in de huizen te plaatsen.

 

Keukenuitrusting.
De keuken is volledig uitgerust. Koffiemachine, toaster, borden, bestek, potten en panne voor het doorgegeven aantal personen. Indien u iets extra’s nodig heeft geef dit dan telefonisch voor uw aankomst door. Een magnetron en waterkoker zijn gratis bij te boeken.

 

Beddengoed.
Linnengoed hoort u zelf mee te nemen. Het is mogelijk om linnengoed bij ons bij te boeken, dit hoort u tijdig door te geven.

 

Grill
Elke vakantiehuis heeft een houtskool barbecue.

 

Kinderuitrusting.
Indien nodig kunt u kosteloos een kinderbed, kinderstoel en hekjes reserveren. Geef dit s.v.p. voor aankomst door.

 

Televisie.
Alle vakantiewoningen beschikken over een kleuren TV met satelliet. Radio’s zijn niet in alle huizen aanwezig.

 

In- en uitchecken.
Er zijn geen vaste aankomst/vertrekdagen. U dient tussen 14.00 – 16.00 uur zich te melden op de aankomst dag en af te melden tussen 8.30 en 9.30 uur. Indien u later zult aankomen of wilt vertrekken dient u dit voor tijdig door te geven. Dit i.v.m. nieuwe gasten en planning van de eindreiniging. Indien de receptie niet aanwezig zou zijn, vindt u een notitie met alle informatie op de deur.

 

Honden/Huisdieren.
Speciale vakantiehuizen met omheining voor uw huisdier kunt u bij ons reserveren. U dient dit echter tijdig door te geven, zodat we deze huizen kunnen vast leggen. We vragen een toeslag van € 3,80 p.d. De uitwerpselen dient u te verwijderen.

 

Slee
In elk huisje is een slee aanwezig om in de winter lekker te sleeën.

 

Betaling/Waarborg.
Indien anders is overeengekomen, dient de gehele huurprijs niet later dan 4 weken voor aankomst worden betaald. Bij aankomst betaald U een waarborgsom van € 80,00 contant.

 

Betalingen ter plekke
U kunt helaas alleen contant betalen in het park.

 

Eindreiniging.
Het huis word netjes en schoon achter gelaten zoals hij ook is aangetroffen. De kosten die wij voor de eindreiniging in rekening nemen zijn €20,00 of €25,00 of de gast ruimt zelf op.

 

Afval
U dient in het huis vuilniszakken te gebruiken. Deze kunt u weg gooien in de afvalbakken buiten bij de schuur.

 

Aansprakelijkheid
Tijdens de huurperiode bent u als huurder aansprakelijk voor alle schade of diefstal van inrichtingen van het vakantiehuis. Als er iets ontbreekt, dient u dit onmiddellijk te melden.

Energiekosten.
De huurprijs is exclusief energiekosten. Een meterkast houdt alle energiekosten in de gaten. Bij aankomst zal er een informatiefolder liggen. Hier staat beschreven hoe u de meterstanden kunt aflezen en bijhouden. In geval van twijfel dient u dit per direct te melden.

 

Hout
Hout voor de openhaard kan per bundel bij de receptie worden ingekocht voor €5,00 per bundel.

 

Parkeerplaats.
Elke vakantiehuis heeft een eigen parkeerplaats gekentekend. Bij meerdere voertuigen dient u deze voor de ingang van het park te parkeren.

 

Tot slot.
Tijdens uw aankomst of de dag erop wordt u door ons begroet en kunt u alles met ons doornemen. De gehele vakantie zijn wij uw aanspreekpunt bij problemen, klachten of vragen. In huisje nr. 12 vindt u de receptie, de dame erachter zal u vriendelijk verder helpen of u belt het nummer dat u bij aankomst heeft ontvangen.

De actuele openingstijden van de receptie hangen op de deur.